Pehlül KATRANCI - Okul  Müdürü

Pehlül KATRANCI - Okul Müdürü

1971 Yılında Yozgat’da doğdu. İlkokulu, Ortaokulu ve Liseyi Yozgat´ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Programları ve Öğretimi Bölümünden 1993 yılında mezun oldu. Yüksek Lisansı Ahmet Yesevi Üniversitesi Beşeri Bilimler Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünde tamamladı (2020), 1995 yılında Bingöl Karlıova Hacılar İlkokulunda öğretmenlik görevine başladı. 1997 yılında Ankara Gölbaşı Emirler İlkokulu ve Bezirhane İlköğretim Okulu Müdür Vekilliği, 1998-2000 yılları arasında Karagedik Enver Bektaş İlköğretim Okulu Rehber Öğretmenliği ve Müdür Yardımcılığı, 2000-2014 yılları arasında Gölbaşı Şehit Sebahattin Koçak Anadolu İmam Hatip Lisesi Rehber Öğretmenliği ve Müdür Yarımcılığı, 2014-2023 tarihleri arasında Gölbaşı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

01 Ağustos 2023 tarihinde Gölbaşı T.E.K İlkokulu Müdürlüğü görevine başladı.

Evli ve üç çocuk babasıdır.